blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG neox2
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
neox2



Hama M1070 Laser Mouse
pridal neox2 20.11. 2010 o 11:19



Pred pár rokmi, ponúkali herné myši len dve spoločnosti – Logitech a Razer. No, v tejto dobe ponúkajú tieto herné hlodavce rôzne firmy , ktoré neboli až také známe, ako napríklad Trust či Genius. Ale v tejto recenzii vám opíšem myš od firmy Hama. Táto myš je jednoduchá ale užitočná. Ovláda sa doposiaľ 6 tlačidlami :

 -Na ľavej strane má dve, zjednodušujú a zároveň zrýchľujú                                                                      surfovanie po internete.

-Potom tu je prepínač Dpi na chrbte myši, na ktorom si Dpi môžete prepínať medzi 800-1600. Prepínač je uložený tak ,že by sa Vám nemalo prihodiť nechcené stlačenie.

-Ďalšou výhodou je štvorsmerné rolovacie koliesko , výrobcovia zaručujú kvalitu, presnosť a najmä dlhú výdrž.

Ostávajú už len dve tlačidla a to prvé a ľavé, ktoré nesmi chýbať na žiadnej počítačovej myši. Myš dopĺňa aj vysokokvalitný laserový senzor .Tento senzor Vám ponúka používanie na rôznych povrchoch. Dokonca aj na skle si zachová presnosť a to je veľká výhoda. Myš má ergonomický tvar a jednoduchý dizajn. Ergonómia si ale vyžiadala daň, a to takú ,že túto myš majú možnosť využiť len praváci. Obe strany myši (t.j. pravá a ľavá) sú pogumované, aby sa v ruke nešmýkala a pohodlne obsluhovala. Chrbát má tvarovaný tak, aby ste si oň mohli oprieť celú dlaň, ale to však záleží aj od veľkosti ruky. Mne sa do ruky vošla bez najmenších problémov, a tak dúfam že to bude platiť aj u Vás. Táto myš bola pôvodne navrhnutá na multimediálne použitie .No jej schopnosti som však vyskúšal aj v hrách a bol to príjemný zážitok. Myš aj pri 800 Dpi ukazuje neuveriteľnú presnosť. Najlepšie využitie mala  typoch hier ako FPS,TPS no dobre fungovala aj v stratégiách. Aj keď v stratégiách je vlastne takmer jedno akú myš máte. Myš sa do PC zapája pomocou USB kábla a k jej plnému využitiu nepotrebujete žiadny softvér. Jednoducho ju zapojíte a všetky tlačidla fungujú bez problémovo. Ďalším plusom je nízka cena. Cena do 12 eur je priateľná aj pre hráčov s nižším rozpočtom. Preto Vám ju odporúčam.



Prístupov 2037
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Moje prvé stretnutie s kráľom našich les...
[ 28.10.2011] (príspevkov 8)
My Fotos
[ 20.11.2010] (príspevkov 11)
Môj nový fotoaparát.
[ 20.11.2010] (príspevkov 10)
Hama M1070 Laser Mouse
[ 20.11.2010] (príspevkov 2)
Moje screeny z Call of duty: Modern Warf...
[ 15.11.2010] (príspevkov 6)
Far Cry vylepšenie.
[ 9.10.2010] (príspevkov 3)
Moja zbierka.
[ 12.6.2010] (príspevkov 4)